Mohács Selyemgyár NGR

Helló tavasz! – Jönnek a bulik is a jó idővel

Megérkezett végre a tavasz és ezzel együtt a zenekar részére pár buli is!
A téli próbák után végre újra színpadon próbálhattuk ki magunkat. Először „hazai pályán”, egy születésnapi buliban indítottuk a szezonunkat, melyen sok ismerős és barát között hatalmas hangulat fogadott minket. A hajnalig tartó party sok vidám percet tartogatott és mondhatjuk, hogy kiemelt ellátásban részesültünk.


A következő – számunkra is –  fontos állomás a Búsójárás volt, melyen a korábbi hagyományoknak megfelelően, szombaton este játszottunk bált. Óriási érzés volt látni, hogy mennyien kíváncsiak ránk, és mennyien vágynak egy igazi táncos-, élőzenés bulira. Ilyenkor a zenekart is viszi a lendület és úgy játszottunk, mintha nem lett volna korábban semmilyen leállás. Nehéz szavakba önteni az érzést, amikor a tekintetek találkozásakor ezernyi mosoly, és vidámság sugárzik vissza ránk. 


Szinte alig hittük el, hogy végre vissza állhatunk a rendszeres zenélésre, máris jöttek a nőnapi rendezvények. Két bált is magunk mögött tudhatunk március elején. A Villányi nőnap már ismerős körülmények között, lelkes közönséggel, gördülékenyen zajlott, a zenekaron belül is folyékonyan ment az interakció, elmondhatjuk, hogy leírhatatlan a „feeling” mikor a kollégákkal összenézünk és tudjuk milyen zenei megoldást, geget fogunk „megcsinálni” együtt. 
A második nőnapi buli Mohácson, egy – számunkra – új helyen volt, itt hajtott minket a kíváncsiság, az ismeretlen izgalma. Végül egy nagyon igényes báli helyszínt tapasztalhattunk meg. Meglepően sokan választották az átlagosnál kicsit elegánsabb, részleteiben kidolgozottabb rendezvényt, ahol még Gáspár Laci is fellépett, egy koncerttel szórakoztatta a vendégeket. A tágas tánctéren fantasztikusan mutatott a sok táncoló pár, vagy a körtáncok nagy kialakuló formációi. Reméljük, hogy ez a bál hagyományteremtő lesz és jövőre is ismét találkozhatunk Veletek, ugyanitt. 


Az elkövetkező időszakot látva sem fogunk unatkozni, hisz a következő nyilvános rendezvényünk a Húsvéti bál lesz, ami szombat este egy bejáratott helyen, Palotabozsokon lesz megtartva. Aki járt már ott, tudja, hogy mennyire szeretnek táncolni „Bulifalván” a fiatalok és az idősebbek egyaránt, szóval az ütős, jó hangulatú buli garantált, hisz tudjátok már:

NGR a jó hangulatért…