Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Esküvői zenekar több mint 20 év tapasztalattal

Szeretnénk veletek megosztani az elmúlt 25 év tapasztalatát, melyet az alatt a több mint 500 esküvő alatt szereztünk ahol az NGR Music Group zenekar játszott, valamint azokat a hallottakat, amelyeket olyanokról meséltek ahol nem mi zenéltünk.

Nézd meg a videónkat!

Esküvői-, báli-, buli és partyzenekar

1998-ban indultunk

több mint 20 év rutin

A második legfontosabb dolog...

Elsőként a legfontosabb leszögezni azt a tényt, hogy a ceremóniát követően a leglényegesebb dolog a ZENEKAR.  Persze fontos a helyszín, a vacsora, a dekoráció, meg a vőfély, de a csoki-szökőkút és hogy milyen különleges a masni a vendégek háta mögött a széken stb., talán pár év távlatából már nem lesz annyira lényeges. Amire viszont mindenki emlékszik majd az az, hogy milyen volt a hangulat és ez elsősorban a zenekaron múlik. Sajnos azt tapasztaljuk – tisztelet a kivételeknek -, hogy mégis erre akar a pár a legkevesebbet költeni. Pedig higgyétek el, ha rossz a zenekar és itt nem csak a hangszeres és énekes tudásra gondolok, akkor a számotokra legkedvesebb nap pokollá változhat. Ilyenkor átkozzátok azt a napot, amikor a 30-50 ezerrel olcsóbb zenekart választottátok. Ha jól belegondoltok, akkor ez a lakodalom teljes összegéhez képest már „elenyésző” összeg ahhoz, hogy a lakodalmatok a lehető legjobban sikerüljön, hisz ezt még egyszer megismételni – sajnos – nem lehet. De persze a másik véglet sem ritka, amikor egy lényegesen drágább zenekart választ a házasulandó pár, csupán azért, mert valamelyik tagja egy (akár) ismert médiaszereplő. Aztán meg csodálkoznak, hogy mégsem kaptak semmivel sem többet. Csodák nincsenek, jobb az arany középút! Alap elvárásunk magunkkal szemben is a profi hangzás és színpadkép megvalósítása, és mivel ezen a téren nincsenek csodák, ezt csak professzionális hangszerparkkal és technikával (amivel szerencsére rendelkezünk), valamint a tudásunk legjavával tudjuk elérni, közönségünket kiszolgálni.

Buli, buli, buli

Most pedig pár gondolat arról a bizonyos mindent eldöntő jó hangulatról. Megrendelőinknek nem kell szembesülniük a 45 perces zenei blokkal majd az azt követő 15 perces szünetekkel! Az NGR Music Group ezt a régi, rossz és több zenekar által alkalmazott rossz szokást nem alkalmazza. Ezt azért írjuk le, mert sok olyan zenekarról hallottunk már, akik így rontottak el egy lakodalmat. Legalább 2-3  órás blokkokra van szükségük a mai világban a vendégeknek, hogy a buli igazán jó legyen. Azt gondoljuk, egy jó lakodalomba nem kell sok játék sem, mert az is csak szétszabdalja, leülteti a jó hangulatot. A tánc és buli kell, méghozzá minden mennyiségben.

A jó hangulatért...

Egyet viszont garantálhatunk Nektek – leendő megrendelőinknek – az NGR Music Group zenekar egyforma szeretettel játszik és teremti meg a jó hangulatot a legszerényebb és a legfényűzőbb esküvőn, party-n egyaránt.  A zenekar tagjainak száma minden esetben 4 fő, de egyéni kérésre nagyobb létszámban is állunk rendelkezésetekre.

Szívesen nyújtunk segítséget a zenén kívül számos további esküvői szolgáltató kiválasztásában, melyek a teljesség igénye nélkül megtalálhatók a PARTNEREINK menüpont alatt.

A személyes találkozásban bízva kívánunk sok boldogságot, emlékezetes esküvőt és jó hangulatú lakodalmat!

NGR Music Group

a jó hangulatért…

Zenéink

REPERTOÁR

Hallgass bele a zenéinkbe és less bele a repertoárunkba!

REPERTOÁR

ZENÉK és DALOK
Kattints ide