NGR Esküvői zenekar Villány

Mozgalmas nyarat tudhatunk magunk mögött

Sziasztok NGR-es barátaink!
 
Szeretnénk ismét beszámolni az elmúlt pár hónap eseményeiről, méghozzá:
Mozgalmas nyarat tudhatunk magunk mögött. A júniusi Mohács környéki lagzik után a júliust Csávolyon kezdtük a helyi falunapon, majd a Sümegi várra néző kilátást éveztük egy lakodalom keretében. A domboldalon lévő pazar helyszínre való feljutás okozott kisebb nehézségeket de ezután egy nagyon kedves és bulis vendégsereg tette számunkra is feledhetetlenné a napot.
 
A július második fele szintén a mohácsi lagzik bűvöletében telt, az ismerősök, és a hazai pálya előnye mindig garantálja a jó hangulatot. Augusztusban a változatosság jegyében ismét találkozhattunk Veletek pár nyilvános rendezvényen, méghozzá többek között nagy örömünkre szolgált, hogy Rémen a kakasfőző fesztiválon és Pécsváradon az augusztus 20-ai ünnepségen is immár másodszor vehettünk részt.
 
Ezután ismét lakodalmak következtek az ország északnyugati részén, ahol nagy szeretettel fogadtak minket. Ezeket a bulikat is jó ideig emlegetjük majd, pl. a néptáncos vendégsereget, akik fáradhatatlanul „lakták be a parkettet” egész éjjel vagy a focistákkal átmulatott Hatvan melletti éjszakát.

A szeptembert mindezek mellett bearanyozta az a nap is, amikor régi „harcostársunk”, a zenekar egyedülálló basszusgitárosa, Gazsi házasságkötését ünnepeltük meg. Kivételesen vendégként mulathattuk át az éjszakát és jó pár áldomást ihattunk közösen, emelve poharunk a boldogságra.

A szeptembert végül Villányban zártuk, a nívós 34. Vörösbor Fesztivál fellépői között szerepelni mindig megtiszteltetés számunkra.

Az október is tartogat nekünk még pár vidám estét, a hétvégi Eszék melletti Harasztiban tartandó fesztiválon fogunk majd egy rövidebb koncertet adni, majd azután a pécsváradi Leányvásár szombat estéjét zárjuk egy nagyszabású bállal.

Az őszi időszak ezek után még újabb lagzikat is tartogat számunkra, az év végi terveinkről továbbá a következő blog részében olvashattok… addig is tartsátok karban a táncos cipőket és a lábizületeket, mert szükség lesz rájuk, hisz már jól tudjátok, hogy NGR a jó hangulatért…
Élőzene, minden mennyiségben!
 
Baráti üdvözlettel:
NGR-s fiúk:
Attila, Norbi, Gazsi és Tibi