NGR esküvői zenekar

Tavasz – 2023.

Kedves NGR-es barátaink!
 
Itt az ideje, hogy újra jelentkezzünk, hírt adjunk a zenekar életéről, életéből. Szerencsére elfoglaltak voltunk, így most érkezett el az idő egy újabb helyzetjelentésre, ahogy ezt már megszokhattátok Tőlünk. 🙂
Az év elején a Mohácsi Evezős Szakosztály báljával kezdtük,  ez megtisztelő számunkra, hisz már sok éve Bennünket választanak, mint az est házigazdája, ezért igyekeztünk idén is rászolgálni a bizalomra. Mivel sok vendéget ismertünk, otthonosan éreztük magunkat a terepen, próbáltunk a változatos kéréseknek ismételten megfelelni. 
Ezt követően a bajai III. Béla Gimnázium szülők-nevelők bálján zenéltünk,. Örömmel hallottuk, hogy már előzetesen is nagy volt az érdeklődés, teltházas lett az esemény. A közönségben régi barátokkal is találkoztunk, így már eleve jókedvvel vágtunk neki az éjszakának. A színes műsor, és a pazar vacsora után nagy lendülettel kezdtük a partit és ez a lelkesedés hajnalig kitartott egy pillanatra sem hagyott alább.
Mohácsi zenészek révén a Busójárás Nekünk is kiemelten fontos esemény, így a fesztivál szombatján hagyományosan a Sokac körben tartottuk a bálunkat. Bár hazai pályán lépünk fel, ilyenkor rengeteg idelátogató vendég is tiszteletét teszi nálunk, ezért külön élmény volt látni, ha valakinek egy-egy dallal örömet okoztunk. 
 
Márciusban – mint általában – most is a nőnapi buliké a főszerep, Villányban és Mohácson is tartottunk rendezvényt. Úgy gondoljuk, hogy a hölgyeknek megjár, hogy ilyenkor önfeledten szórakozzanak és táncoljanak, ezért mindent megtettünk, hogy kellemesen elfáradva, de jókedvűen távozhassanak Tőlünk, az utolsó dalt követően. Szerintünk ez sikerült.
Ezt követően kisebb pihenőre álltunk, ez idő alatt próbákat és megbeszéléseket iktattunk be az időnkbe, valamint a hangszereink karbantartásával is sokat foglalkoztunk. A zenekar „alvállalata” az NGR Rock Trio is lendületbe jött, a nemrég átalakított próba termünkben gyakran jöttünk össze örömzenére. 
Húsvétkor nagy örömünkre újra bepakoltuk felszereléseinket és hangszereinket „Bulifalva” Faluházának a színpadára, hogy a palotabozsoki lányoknak és fiúknak is eljátszhassuk a kedvenc dalait. Mikor az ember azt látja a színpadról, hogy a rengeteg fiatal megtölti a táncteret az akaratlanul is mosolyra készteti, hisz nekünk különösen fontos, hogy minden korosztály megtapasztalhassa és élvezhesse az élő zene varázsát. 
 
Az elkövetkezendő pár hónap – mint általában minden év ezen időszakában –  nagyrészt a lakodalmakról fog szólni, bár több nyílvános rendezvényre is kaptunk meghívást, melyeket nagy örömmel vállaltunk el. Így lesz lehetőség egy-két utcabálon is találkozni Velünk. Természetesen ezekről a rendezvényekről időben fogunk értesíteni Benneteket. Addig is maradjatok velünk a közösségi oldalainkon, figyeljétek a tartalmakat, jelentkezni fogunk majd pár érdekességgel…sőt egy kis videót már láthattatok is arról, hogy miként áll össze a színpadunk!
 
Baráti üdvözlettel:
NGR-s fiúk!
Attila, Norbi, Gazsi és Tibi